RØDBEDEMOS

HER FÅR I EN LÆKKER FARVERIG OG VILDT SUND MOS PÅ EN DANSK GRÅVEJRSDAG

Denne flotte mos er velegnet til børn der er begyndt at spise og kan nemt fyldes i en genopfyldelig smoothiepose. Så er den nem at spise for små børn og klar til at komme med på tur.

Den lidt sødlige rødbedemos kan også fryses ned i små portioner, så den kan tages op, når det skal gå hurtigt og stadig være sundt.
Det er også muligt, at fryse mosen ned direkte i smoothieposen (eller i en Snackbag), og tage den med på tur. På den måde holder den sig lækker og er klar ca 3-4 timer efter den er taget op af fryseren.


roedbedemos_hapsnordic

RØDBEDE/KARTOFFEL MOS

150 G RØDBEDER
50 G. KARTOFFEL 
¼ ÆBLE
LIDT MODERMÆLK/MME/MÆLK
1 TSK. FEDTSTOF

Skræl rødbede, kartoffel og æble og skær det hele i tern. 
Damp rødbeden i 10 min. under tætsluttende låg.
Tilsæt kartoffel og æble.
Lad det koge, til det hele er mørt.
Blend grønsagerne og tilsæt fedtstof. 


Tilsæt til sidst mælk el. kogende vand, hvis mosen skal være mere flydende.
Hæld mosen i smoothieposen når den er kølet lidt af og tag hapseren med på tur.

VELBEKOMME

Leave a comment